Morgonmys

Just nu pågår lite obligatoriskt morgonmys i soffan. Alltid lika mysigt!! Sista jobbdagen idag, sen blir det 1 veckas semester för mig, 3 veckor för Lucas.


Var är tåget???

Ligger klarvaken i sängen och undrar vart fan sömntåget tog vägen... Trött som en gammal pensionär i kväll, slumrade till en stund innan Lucas skulle gå och lägga sig. Beslöt mig för att gå en promenad och misstänker att det är boven i dramat!!

I alla fall hur mysigt som helst att ligga och lyssna på Lucas när han sover. I morse fick jag väcka han 20 i 8!! Då sov han hur gott som helst, imorgon lär han väl vakna tiiiidigt eftersom jag fortfarande är vaken. Lagen i om allts orättvisa!!!

Kolla in plutten på bilden. Nästa vecka är det 1år och 7 månader sedan denna bilden togs. Helt galet. Som jag saknar!!!


Tjusigt var ordet!!

Låter bilden tala för sig själv...


Golvläggning

Vi spenderar fredagskvällen med att lägga golv. Kommer bli tjusigt!!


Att göra listan

Jag gjorde en att göra lista i våras. Ny har vi kunnat stryka några saker på den. Efter helgen ska vi förhoppningsvis kunna stryka minst en sak, kanske till och med 2.


Golv

30 kvadratmeter golv, i bakluckan på Volvon. Inte illa...


Täckning!!

Helt otroligt. Jag har täckning på min mobil på jobbet!! Brukar ha Max en plopp på mottagningen och det har varit omöjligt att skicka så mycket som ett sms utan att behöva springa ut. Men nu har jag full täckning!! Telenor har varit här och skruvat upp antenner inne i huset för att våra jobb telefoner ska fungera bättre, tydligen fungerar det även på telefoner som inte hör till Telenor... Inte mig emot!!

För övrigt lugnt på jobbet idag. I alla fall om man tittar på mitt skrivbord.


Målat

Färdig målat för idag. Lite vägg kvar som ska målas en gång till. 2 element klara och 2 som ska målas 2 gånger till. Sen är det färdig målat på riktigt!!!


Spacklat och klart

Ikväll blir det slipning av väggar, kanske lite mera spackel om det behövs. Måla element står oxå på schemat idag. Snart är det klart....kanske :)


Kusin vitamin

Kusin Stina är här, toppen tycker Lucas som är helt toppad för tillfället! Det har tittats på Bolibompa, läst böcker och nu är det Lego bygge. Eller Stina bygger och Lucas kastar med klossarna och är helt över speedad. Skönt med dagis imorgon? Jepp!!!


Sjuk liten fis

En liten halv febrig kille ligger här i soffa och sover. Ingen hög feber idag, 37,9 efter ett par timmar i vaket tillstånd imorse ( utan Alvedon).

Jag har passat på att dra ner tapeter, både igår och idag. Så nu är jag så gott som färdig. Lite envisa små bitar kvar, sen blir det spackling!! Snart är vi klara med detta projekt. Skönt.


RSS 2.0