Blingad sadel

Evelina har blingat min dressyrsadel som vi prov-bytte med varandra. Gå in på hennes blogg och kolla!!! Så snygg. Hennes hoppsadel som jag har är också blingad!!

Bebis hörnan

Igår släpade jag med mig Thomas till Malmö. Vi var på Ikea, Jysk och Babyland. Handlade det sista stora som vi behöver till bebis. Nu är det bara lite mindre grejer att inhandla. Känns skönt att vara klar i tid. Man vet ju aldrig när h*n tänker titta ut. Kan ju alltid bli tidigare är beräknat.

Kvar på önskelistan finns kläder, blöjor(massor!!), babygym, nappar, nappflaskor.

Igår eftermiddag fixade jag klart i bebishörnan. Nu återstår bara att flytta den lilla bokhyllan, handla en liten matta, sätta upp nåt på väggarna....När allt var klart igår så kändes det lite konstigt att titta på en spjälsäng i sovrummet


Bokhyllan till höger ska bort och så ska jag flytta byrån dit istället.

Liten ridtur

Idag var det så härligt väder så jag kunde bara inte låta bli en liten ridtur i solen. Det blev lite skritt längs vägen och så lite lite ridning i paddocken. Masi var duktig men han undrar nog varför mamma rider som en nybörjare. Känns som att jag inte alls har samma balans i magen mera...okej det är väl kanske inte helt konstigt egentligen:)

Imorgon är det fredag!! Fika på jobbet och sen helg. Denna veckan har bara försvunnit....igen.

Till helgen blir det kanske en tripp till Ikea, behöve handla lite till bebben...

Fortfarander trött...

Är fortfarande trött. Hade tänkt skriva ett inlägg eller två nu men ögonen går i kors så jag får nog allt vackert vänta med det  tills imorgon.


Gonatt!!

Trött...

Är riktigt trött idag. Har varit en tuff dag med massor med nytt på jobbet. Trodde att huvudet skulle sprängas av all ny information. Är riktigt glad att det är fredag imorgon. Behöver helg, behöver sova. Drömde i natt om mina nya arbetsuppgifter... Vaknade i natt med världens kramp i vaden. Trodde att jag skulle dö...Inte alls roligt, har varit riktigt öm i vaden idag. Hoppas att jag får sova gott i natt.

Imorgon ska Junior på dagis till Naggi och Noni. Tror att jag kommer att ha en trött hund imorgon....


Besök

Idag fick jag besök av min morbror och "moster" från Finland. De har varit och hälsat på min kusin med sambo i Danmark och passade på att svänga in om Ellestad på väg upp mot Stockholm. Bjöd på kaffe och lite tårta som vi fick med oss hem igår.

Fick present till bebis också. Det tackar vi för!!


Första magbilden

Då är det väl äntligen dags för första magbilden. Nu ser man äntligen gravid ut. Innan har det bara sett ut som om man ätit för mycket godis.Svårt att fota sig själv i dåligt ljus....

Frukost hö? Nej tack!

Hästarna vill inte ha frukosthö. De vill ut och äta gräs!Angående byte av sadel: Mindressyr sadel passade Evelinas häst så nu har jag hennes hoppsadel och hon min dressyrsadel så länge. Hon ska rida någon dressyrtävling med den inom kort så hoppas att den ger henne bra tur!

Inte alltid som man tänkt sig

Hade stora planer på att sova till kl 7 idag eftersom vi är lediga (mvc och begravning) men icke. Kvart i 6 var vi vakna. Jaja, så kan det gå. Men det känns lite surt eftersom det känns som att jag behöver alla timmar somn jag kan få just nu, dag-och nattid...

Det regnar idag igen. Precis som på förra begravningen vi var på. Fast då var det ösregn och storm.


Uteritt och sadelprovning

Idag kom Katarina ut och red Masi en sväng på grusvägen. Han var superpigg vilket var skönt eftersom han har verkat vara lite smådeppig/trött den senaste tiden. Men idag ville han bara galoppera och gå på, speciellt i uppförsbackarna.

När de kom tillbaka så sadlade vi om och lade på hoppsadeln. Red en liten sväng i paddocken. Den passar bra och är helt underbar att rida i!  Nu hoppas jag att mindressyrsadel passar så att vi kan byta. Annars tänker jag sälja den. Vill ha en hoppsadel. Det är så mycket bekvämare när man rider ut.


Helgen slut för denna gången

Då var det söndagkväll igen. Vart tog denna helgan vägen? Har hunnit med en hel del, och älskling har äntligen varit hemma en helg helg.

Vi har klyvt ved, eller Thomas har klyvt och jag har staplat. Riktigt färdig blev vi inte men en bra bit på vägen. Det blev mera ved än vad vi trodde.

Vi har bestämt oss för att köpa Linas (Thomas kusins) barnvagn. En svart med både ligg och sittdel. Nu börjar det så småningom bli klart med bebis saker. Nu är det snart dags att inreda bebis hörnan i sovrummet. Måste inhandla en byrå så att vi har någonstans att lägga alla kläder.

Några saker behöver vi dock inhandla.

-Badbalja
-Madrass och kudde till sängen
-Filtar (kommer säkert att behövas)
-Skötbord

Bytte sadel med en annan bloggare. Hon fick min dressyrsadel på prov och jag fick hennes hoppsadel på prov. Skulle provrida den idag var tanken. Men tji fick jag för sadelgjorden når inte om min lilla tjockis!! Men den ligger bra på han i alla fall. Måste handla en sadelgjord imorgon så jag kan prova den lite. Den ser i alla fall superskön ut!

Nu blir det lite slapp i soffan innan det är dags för sköna kudden!

Linslus

Så fort kameran åkte fram igår och jag skulle fota skjulet så intog Junior position Söt. Detta händer varje gång jag ska fota....Han vet i alla fall hur man ser super söt ut!

Bebis saker

Vi har fått en massa bebisgrejor på senaste tiden.

2 bilbarnstolar med bas! Har tvättat klädseln så de blev som nya.Fick massor med kläder också, kan inte visa allt men här kommer några exempel.

Polarn och Pyret vindfleeceBodysar i mängderSnickarbyxorMassor med bodysar och byxorUpdate

Dags för en liten uppdatering kanske??

Har inte orkat skriva eller ta bilder...Men på allmänhetens begäran så gör jag det nu!!

Masi kom hem och har nu varit hemma i 1,5 vecka. Han och Fiona tycks trivas med varandra och kommer bra överrens. Jah har tömkört Masi lite i min nya paddock. katarina har ridit en gång men lilla Masi verkar vara lite trött för tillfället. Eller så tycker han bara att det är tråkigt med paddocken. Katarina ska komma ut och ta han på en lite tur längs grusvägen, det tycker han alltid är roligt.

På jobbet är det mycket nya arbetsuppgifter som tar upp min tid. Roligt men vissa delar är jobbigare än andra att lära sig.

I helgen byggde vi ett litet skjul som ska fungera som ved/halm förråd. Nu är det bara 2 väggar kvar att sätt upp sen är det klart. Jag håller på att stapla ved nu så att halmen kan komma hem i slutet av veckan.

RSS 2.0