Usch då

Riktigt dåligt med bloggandet den senaste tiden, men efter att min lilla laptop slutat fungera (och ja alla bilder ligger på den) så har jag inte haft så stor lust att skriva en massa inlägg...Får se om det finns någon duktig själ som kan plocka ut bilderna i alla fall. Sen får jag se om det är lönt att laga den eller billigare att köpa en ny...

Lucas blev 5 månader förra veckan och det "firade" vi med vaccination...ajaj stackars liten vad han inte tycker om att bli stucken...:(

5 månader
4 månader3 månader2 månader1 månadDet har hänt lite grann...snart ryms han inte på fällen!!

Min lilla stora busunge tycker det är toppen med hoppgunga!! Men det är svårt att få bra bilder då han inte är stilla!! De flesta bilder ser ut så här...Gåstolen är också rolig men benen är inte tillräckligt långa ännu!!


Snart springer vi!!

mms_img13925 (MMS)

Snart springer vi!!


Lucas på väg på sin första cruising.

mms_img44474 (MMS)

Lucas på väg på sin första cruising.


SMS-inlägg

mms_img54391 (MMS)


En cooling i keps!

mms_img53647 (MMS)

En cooling i keps!


Inte helt fel att bo på landet nu...

mms_img64844 (MMS)

Inte helt fel att bo på landet nu...


Lucas kollar in hästarna...

mms_img34656 (MMS)

Lucas kollar in hästarna...


Det ska börjas i tid

Fredagsmys i soffan.Fjärkontrollen är hur rolig som helst!!


Premiär

Igår var det dags att inviga matstolen här hemma. Det är lite vingligt fortfarande men med hjälp av filtar så går det jättebra en liten stund.
Mycket bebismys!

Idag var Annika och Vincent här. Fika och promenad, alltid lika roligt med sällskap. Dagarna går lite fortare då!

Lucas har fått sova precis som han själv har valt idag så det har blivit lite mindre sömn idag för hans del men kl 9 var han fortfarande vaken och var hur nöjd med livet som helst. Men jag tyckte att det var sovdags då eftersom han brukar somna för natten redan vid 8. Trött var han nog för han somnade innan jag ens hann rapa honom och vaknade inte ens när jag la ner han i sängen. Har hängt en sopsäck och ett mörkare lakan för föntret så jag hoppas att han inte vaknar kl 5 imorgon.

Imorgon blir det Babyrytmik och sen bär det av hem för sen kommer Malin och Melvin på besök!! Roligt med lite halvspontana besök! Det förgyller tillvaron och gör veckorna liiite kortare!

På lördag kmmer hovslagaren och skor Masi, han har ju tappat en sko redan i påskas men hovlagaren har inte svarat Men idag ringde han upp, han har tydligen varit sjuk så han har inte svarat på några samtal alls. Tur, för jag började bli orolig ifall jag hade behövt ta ut en ny hovslagare, vilket inte är det lättaste folket att hitta! Men nu ska det bli ordning och redan på torpet igen!

Dagens första promenad avklarad

Usch så kallt det är ute. Tur att jag inte plockat undan vinterjackan ännu för den behövs verkligen. Minusgrader i natt och jag eldar i kaminen. Men det ser ut som att det ska bli varmare nästa vecka, rejält mycket varmare.

Har promenerat min morgon runda och Lucas sv en timme. Vet inte riktigt hur jag ska göra med hans sovande på dagen. Hur jag än har gjort så börjar han stöka kl 4-4.30. Men jag vägrar stiga upp innan 6, han är ju inte hungrig bara pigg. Han sover inte överdrivet mycket på dagarna, får han själv välja så är det bara power naps hela dagen.

Idag kommer Annika och Vincent hit och fikar. Blir säkert en till promenad senare idag med hundarna.


4 månader
RSS 2.0