Skönt att kunna se tv via datorn när tv mo...

mms_img26996 (MMS)

Skönt att kunna se tv via datorn när tv mottagningen försvunnit....


Till Moster


'Bvc

Idag var det 10 månaders kontroll på bvc, även om 10 månader var för ett par veckor sen. 10,120 kg väger vår lilla skruttbulle nu...Och det var lika hemskt denna gången att bli vägd, mätt och klämd på. Många tårar även idag och nästa gång lär det bli fler för då är det dags för spruta...


Kan äta själv!

mms_img15369 (MMS)

Kan äta själv!


Finaste Putte

Fick reda på att Putte som jag red och tävlade som 4-5 åring är till salu. Letade på Hästenet och hittade annonsen. Hade jag haft pengarna hade jag redan köpt han som unghäst. Så fin han var och sååå underbar att rida. Välfigt lika Masi i sitt sätt, glimten i ögat. Tycker att det är så synd att han inte har presterat nåt nämnvärt med sin nya ryttare. Han är en häst som kräver väldigt mycket dressyr ridning och jag antar att detta har varit problemet eftersom det inte har funkat så bra på senaste tiden.

Här hittar ni annonsen.

Halta Lotta

Lilla Cami är halt. Helt konstigt. I torsdags när jag tog in henne var hon helt som vanligt. När jag skulle ta ut henne på fredagen så var hon jättehalt. Inte svullen eller öm någonstans. Ingen förhöjd puls någonstans. Hon vill bara sätta ner främre halvan av hoven. Igår gjorde jag en liten sjukhage till henne. Igår kväll bandagerade jag henne med kyllera. Idag gick hon bra ut ur boxen men när hon kommer ut på gårdsplanen ömmar hon till jättemycket. Sen på gräset går hon bra igen. Hmm...har försökt trycka på hoven för att se om hon är öm där men hon reagerar inte.

Nu står hon i alla fall lindad i sin sjukhage och fattar inte varför hon måste vara där. Masi fattar inte mycket han heller. Han går fram till henne och tycker att hon ska gå med han som hon gör i vanliga fall.


RSS 2.0