Ring, ring!!

De roligaste leksakerna är definitivt de man inte få lov att leka med...till exempel telefonen!

Glad kille har precis hittat telefonen...Hmm...vem ska jag ringa idag??Slå rätt nummer...Hallå Momi!!!!!


9 Månader

9 Månader8 Månader7 Månader6 Månader5 Månader4 Månader3 Månader2 Månader1 Månad


Piss, skit och allt där i mellan

Är så trött på allt nu. Eller inte på allt, men nästan, eller inte men trött på att ha så dålig tur. Är sjukt irriterad. Ska det vara så jävla svårt att få rida EN gång?? Bara i morgon typ, när Thomas är ledig och det ska vara skitfint väder. Men nej, en häst med en sko istället för två gör att ridningen är inställd på obestämd tid...Hovslagaren kommer tidigast på måndag kväll. Irriterad är typ bara förnamnet, har längtat efter ridningen i morgon sedan början av veckan, planerat, längtat och väntat. PMS, trötthet och inget godis alls denna veckan fär mig att vilja springa in i en vägg just nu....

Aja, grattis till älskling och mig. 5 år idag!

Snusmumrik

L sover än...snart två timmar. Som han kan sova! Från att ha sovit powernaps det första halvåret har han gått över till riktigt långa sovpass dagtid. 1,5-2 timmar är inget konstigt alls. Gärna 2 gånger om dagen dessutom... Men sen när han väl vaknar så är det fullt ös heeeela tiden. Sitta still finns inte...

Förkylningen kom aldrig som jag trodde. Dropparna gjoder väl sitt. L är lite snuvig 1 gång varje förmiddag, sen inget mer. Konstigt.

Saknar!!!!


Halvfart

Idag går allt på halvfart här hemma. Förkylning är på väg, det var länge sen sist så jaghar nästan glömt hur det känns. Har tagit echinagard droppar nonstop och hoppas att det skulle hjälpa. Men tyvärr verkar det inte så. Har inte planerat nåt för idag och det är ganska så skönt. Vi får se, en vända in till stan blir det i alla fall för att handla bröd.

Detta kallar jag fynd!

Polarn & pyret jacka med avtagbar fleecejacka

8 kr (+ frakt)Ibland har även jag lite tur...

Tradera!!

Nu i dagarna har jag fyndat på tradera.

Vad sägs om vinteroverall 110 krÖverdragsbyxor 50 krBamsekläder 21 kr


Bra känsla

Dagen har lämnat en bra känsla. Ridningen gick jättebra, Masi skötte sig och hon tyckte att det kändes bra! Hon kommer imorgon igen! Blev dock lite överraskad när jag fick veta att hon bara är 13. Jag trodde faktiskt att hon var 15. Men så fel kan man ha. Hon är mjuk, snäll och lugn och det tycker jag är riktigt viktigt.

Efter ridningen så longerade jag Cami i paddocken och hon har verkligen förändrats sedan hon kom i mars. Hon är lugn som en filbunke nu. När hon kom och en bit in på sommaren så sprang hon hit och dit utan koll när  jag longerade henne. Men nu får jag smacka på henne för att få henne att gå mera framåt. Blir nog lite ridning imorgon på henne med.


Ridhjälp

I veckan låg det ett handskrivet brev i vår postlåda. Det var från våra grannars tjej, hon är väl 15 år tror jag. Hon hade 2 hästar innan men de sålde dem för ett halvår sedan samtidigt som de lade sitt ut sitt hus till försäljning. De har inte ännu fått det sält men hon saknar hästarna och undrade om hon kunde få rida lite på mina hästar. Jag tackar och tar emot all hjälp eftersom jag inte hinner med att rida så ofta. Dock ska hon bara rida på Masi eftersom Cami kan vara lite svår. men Masi behöver röra på sig mest av de 2 så det är ju bara bra. 2-3 ggr i veckan kommer hon o rida.


TrädfällardagenÅskådare nr 1


Babysim

Idag var det babysim igen. Det var ett tag sen sist så det var roligt att se Lucas reaktion. Som tur så flöt allting på väldigt bra under morgonen trots en väldigt orolig natt. Att plaska runt i den stora poolen i det varma vattnet var sååå roligt! Händer och fötter gick i ett. När halvtimmen var över var det en Lucas som fortfarande var pigg så vi satt en stund i den lilla barnbassägen. Efter dusch så blev det mat innan vi körde hemåt. En trött kille somnade snabbt och fortsatte sova i vagnen när vi kom hem. Resten av dagen har han varit ovanligt nöjd, med tanke på hur gnällig han har varit de senaste dagarna.

Han var lite konstig när jag skulle natta han. Han dricke vanligtvis 3 dl välling på kvällen men nu drack han bara 0,5 dl. Sen skulle han absolut inte ha mer. Men efter att jag lagt han och gått ner så tog det typ 2 sekunder innan han var super ledsen! Sen drack han all välling...och somnade. Skumt, han har aldrig gjort så innan, han älskar ju sin lelle!

Nu hoppas jag på en liiite bättre natt än den sista. Vi är ju lite bortskämda här i detta hemmet med att få sova hela nätter med typ en nappinstoppning. Så 8 gånger är tufft. kände mig mer trött imorse än vad jag gjorde när jag gick och lade mig...


Börjar bli trött...


Nähää...Lurades bara!!!!!!!!!!1Finurlig....

Trött efter badet!

mms_img36795 (MMS)

Trött efter badet!


Testpilot

Fick ett erbjudande om att bli testpilot för Akta Gracos nya bilstol, BeLogic! NU hpas jag att jag blir en av de 10 som får chansen att testa den! Hade varit roligt eftersom vi har haft babyskydd från Akta Graco och nu har vi deras Cosmic Comfort!

Klicka HÄR om ni vill komma till testet!


Kärt återseende

Idag träffade jag min gamla hovslagare. Han skodde till mig i flera år och är den hovslagare jag tyckt bäst om av dem alla. Han kan sin sak, har skott länge och har en gedingen utbildning. Dock blev han sjuk för 4 år sen och lade av med skoningen. Nu hörde jag för en tid sen att han börjat sko igen och att han skor till en av mina grannar. I hopp om att han skulle börja sko mina hästar igen så jag körde till mikn granne för att prata med honom eftersom jag visste att han skulle komma idag. Men han tar inga nya kunder nu. Typiskt. Men fick ett nummer till en annan hovslagare som han rekommenderade så nu håller jag tummar och tår att han kan ta mina hästar ocskå! hade varit toppen eftersom jag inte är nöjd med min nuvarande hovlagare. Dels är han alldeles för dyr och så tycker inte jag att jag ska behöva stå och säga hur min häst ska skos efter att han skott honom i 4 år. Nu blev han felskodd sist för att jag inte var uppmärksam på vad han höll på med... Så ska det inte vara!

Det regnar men det gör ingenting!

mms_img46201 (MMS)

Det regnar men det gör ingenting!


We <3 Bamse

mms_img46195 (MMS)

We <3 Bamse


Kalaskillen

Surgubben här hemma var i alla fall glad på kalaset, förutom när jag skulle hämta fika från köket...Nu är han lite allmänt missnöjd igen...Men han charmade alla i sin fina outfit!Innan kalaset, inte lätt att ta bilder på han nu när han bara vill krypa iväg!När farmor tar kort så räckar han ut tungan!Födelsedagsbarnet !

Idag är det kalas o då ska vi vara så här ...

mms_img13449 (MMS)

Idag är det kalas o då ska vi vara så här fina!


Dom fick bli ute

Jepp, jag skulle ta in hästarna igår kväll. Det hade blivit mörkt precis som de andra dagarna. Då har de i alla fall stått snällt en bit ner i hagen så jag har bara gått och tagit dem. Men inte igår. Först trodde jag att de hade rymt för jag gick och gick men såg inga hästar. Inte konstigt för de stod läääääängst ner i vår långa hage. När jag nästan kommit ända ner till dem så sätter de full fart upp mot stallet. Jaha, jag traskar efter och små pratar hela tiden så de hör mig. De står där uppe hela tiden. När jag kommit nästan ända upp till dem så vänder de och springer ner igen!!!! Så jag gick in i stallet för att släcka för då får de faktiskt stanna ute om de ska hålla på så....när jag ska gå in så står de vid grinden och undrar när de ska få komma in! Nä, de fick faktiskt stanna ute i natt. Vädret har varit bra så det går ju ingen nöd på dem...

RSS 2.0