Bilder

Nu fick jag äntligen min kamera tillbaka!!
Lite bilder

Vi har bytt plåten på portarna på gården. Nu ser det inte lika hemskt ut mera.


Före


Mitt emellan


Färdigt.

Nu ska det bara tvättas lite.

Kisst Kasst med uppdatering

Men så är det efter 8 timmar vid datorn, med kickande, skrivande och tryckande på diverse knappar. Då finns inte intresset att sitta och fortsätta knappa in inlägg när jag väl kommit hem.

Sommaren har äntligen kommit. I tisdags gick jag fortfarande i vinterjacka, men i onsdgas kom värmen. Vilket även betydde att hästarna fick stanna ute om nätterna. Superskönt att slippa mocka, in och utsläpp. Masi stod de första dagarna punktligt vid grinden 22.15 redo för att gå in. Sen insåg han väl rätt så snabbt att han inte skulle få komma in och gick då och kollade i däcken och suckade mycket högt när han upptäckte att det fanns ingen mat....Stackars lilla häst som inte har någon mat i hagen...Hmm...NOT! Hagen full med grönt och saftigt gräs, men det var ändå så synd om han.

Imorogn kommer Melissa. Masis älskade lilla Lissa Lus. Jag tror att han kommer att bli så glad att det inte går att beskriva.

Beställde ett Scapa schabrak till Masi. Rött som passar han jätte fint. Skulle ha ridit idag men somnade på soffan och sen var det sent....En annan dag.

Thomas fyller år i morgon....Mycket som händer imorgon.

RSS 2.0