Taggad som bara den

Just nu känns det som att allt går på räls. Träningen går bra, nu vet man vilka pass som passar en bra och vilka som passar en mindre bra. Igår var det combat och det blir det imorgon med. Sen blir det ett pass body pump på söndag morgon...det betyder att det får bli betydligt mindre drinkar på lördag så vi ska på oktoberfest.

Här hemma håller jag på med att måla om hallen på ovanvåninen. Har målat taket 2 ggr och väggarna en gång. Det kommer att bli riktigt ljust och fint när det är klart. Sen är det sovrummen näst...

Jag och Malin gåller på att skriva projektplanen inför examensarbetet. Idag har vi varit riktigt duktiga så förhoppningsvis blir vi klara på fredag. Vi får nog göra mindre justeringar nästa vecka när vi har träffat vår handledare. Men jag tycker att det går bra.

Nu ska jag äta lite kyckling och sallad.

Stressigt...

Fan va stressigt man kan ha det ibland. Man borde kunna dela sig i två delar för att hinna med allt. Idag har jag varit i skolan, hos Agge, hemma o satt upp väv i hallen på andra våningen, i ystad o handlat mera lim, satt upp mera väv och nu ska jag byta om och sen skall jag o träna. Sen blir det hem o måla eller väva klart. Imorgon blir det en tidig väckning för att hinna städa, måla och fixa innan mamma och pappa kommer hit på eftermiddagen...Aagh! Men Thomas kommer hem ikväll!! Han har varit i Halland och jobbat så jag sov själv i natt..inte kul alls. Speciellt inte när det spökar. Det är inte bara som jag inbillar mig. Linda var här och hjälpte mig väva och vi hörde båd två hur någon gick in och ut genom källardörren...som jag vet var låst. Sen hörde jag en röst som pratade. Jag skojar inte. Jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. Hjärtat slog så jag trodde att jag skulle dö. Tur att Thomas kommer hem idag! Nä nu blir det nog dags att dra till träningen.

Aj ont

Det gör ont i mina ben... I torsdas tränade vi Body combat...halvägs in i passet trodde jag att jag skulle dö.Svetten rann över allt och kroppen skrek. Dagen efter så hade min kropp upptäckt att det finns muskler i ryggen som jag inte trodde att det fanns. Idag var det dags för Body pump. Shit alltså. Jag höll ju inte på att komma hem. Kunde för fan inte frikoppla för benen bara skakade. Nu kan jag inte gå ner för trapporna, baklänges går bra men inte framlänges för jag kan inte spänna mina lårmuskler överhuvudtaget. Hmm..jag skall köra till Malmö i morgon. HUr skall detta gå?


Imorgon!!

Imorgon blir en bra dag. Det känner jag redan nu. För det första så är jag ledig!! Ska bli helt underbart skönt...ska sova länge...eller åtminstone längre än till kl 6! Och på kvällen ska jag, Linda och Katti in och prova på Body combat!! Har inhandlat nya träningsbyxor och skor. Nu ska jag bara hitta en topp eller nåt. Så imorgon ska jag ut på jakt efter det och så behöver  jag nya skor! Förutom det så ska jag försöka hinna med att måla grunden på huset och riva ner resten av tapeterna i hallen på ovanvåningen... Låter som om jag har en rolig dag eller?

Kämpar på

Nu får man verkligen sparka sig där bak för att få nåt gjort. Har ingen som helst lust att vara på praktiken vissa dagar. Är så himla trött. Igår gick jag och lade mig kl 10. Kl 10...det är typ flera år sen det har hänt senast. Jag trodde att klockan var typ 11 eller halv 12. Plus att man hinner ju inte med allt som man ska och vill hinna med.

Igår firade jag och Thomas 2 är. Ja firade och firade...det var väl inget firande egentigen. Vi åt, glodde på tv, jag däckade och sen gick jag och lade mig. Kul!!

Jag och Linda red ut med hästarna igår och skulle rida i dag med...men det blir nog ingenting av det för det ös regnar. Inte kul. Har stängt ute hundarna i hallen nu för de var så otrolgt blöta efter att vi varit ute.

Nä nu ska jag laga lite mat och sen ska jag bara slöa på soffan hela kvällen!

RSS 2.0