...

Nej vi är inte längre trötta familjen...Vi lever och har det bra. Har bara inte haft lust att skriva nåt, kanske snart. Vem vet.

Trötta familjen

Vi var visst riktigt trötta...av att inte göra någonting. När vi vaknade var klockan 8.15. Vi gick och la oss innan klockan var 11...och Lucas somnade strax innan halv 9. Riktigt skönt att sova länge, trots 2 napinstoppningar i natt.

Idag verkar vädret inte vara någon höjdare. Det duggregnar och är grått och mulet. Jag som ville rida idag. Kanske blir det bättre sen. Men imorgon ska det bli riktigt fint väder igen så då blir det kanske en tur till stranden...


Sliten

Idag känner jag mig sliten. Höet fick vi in igår. 152 småbalar. Tog inte så länge men det kändes igår kväll att vi jobbat på. Trött som jag vet inte vad. Längtade efter att lägga huvudet på kudden och bara sova. Men det blev inte så bra sömn som jag hoppades på. Lucas var väldigt orolig till och från och for omkring i sin säng som jag vet inte vad. Han sov men det var mycket ljud och sparkande. Lyft över han kl 6 när han var vaken (och trött) men han skulle inte somna om. Så jag känner mig lite sliten idag.

RSS 2.0