Vårtecken

Sol och 9 grader varmt, våren är här. Synd att det blåser halv orkan bara...


Underbara vintermorgon

Efter gårdagens snöfall och nattens många minusgrader var det som att stiga ut i ett sagolandskap.


Cooling!

Första kepsen inhandlad!


Första, andra, tredje, köpt!!

Idag har jag lyckats buss hem följande plagg
-Skaljacka Pop
-Mössa

Kvar på listan att köpa:
-Skalbyxor
-Vindfleece


Tröttis

Här är en kille som inte alla skulle vakna från middagsvilan. 2 timmar var för lite tyckte han och sov vidare i pappas famn...


Dagis förberedelser

Snart dags för lilla stjärnan att börja på dagis. Definitivt dags att börja fundera på bra och funktionsdugliga ytterkläder.

Jag älskar Polarn & pyret men skulle inte få för mig att köpa nya Pop kläder. Ett set med jacka+ avtagbarfleece + skalbyxor skulle kosta runt 1600 kr om jag köpte helt nytt. Njäää, lite saftigt pris. Tur att det finns tradera!!

Har hittat en hel del som jag kan buda på.


Snö men ändå inte

Enligt SMHI ska det inte snöa alls, varken i natt eller nu. Konstigt för det har kommit en decimeter snö nu...


Ny kyl

Helgens mest spännande händelse. Vi har fått en lite nyare kyl.

Och nu känns det som att jag behöver köra och handla igen!


Up all night

Råkade somna ifrån gårdagens avsnitt av Up all night men spelade som tur var in det så jag ska se det nu någon dag.

Har ni inte sett den så kan jag varmt rekommendera den! En rolig komedi serie med Christina Appelgate i huvudrollen. Alla som har eller har haft små barn kommer nog att känna igen sig. Kräkfläckar som matchar matfläckar, fastnat i mjukisbyxorna? Jag har småfnittrat mig igenom avsnitten. De har verkligen lyckats fånga småbarns föräldrarnas dagliga "problem".

Har ni inte sett den så se den!!! Nu!!!!!


Rastlös...

Eller egentligen inte. Men det kommer ingenting på tv ikväll, ingenting värt att se på iaf... Ligger under mitt tjocka täcke och tittar den amerikanska versionen av Antikrundan. Snart ska jag i alla fall se på "Up all night" på 3:an, en riktigt rolig serie om ett par med ett litet barn som försöker få sina liv att fungera...

Tills dess kan jag alltid titta på mina hästar...


Snö!

Efter gårdagens och nattens lilla snöande så begav vi oss på jakt efter en pulka imorse. Lyckades tillslut hitta en babypulka och så klart så måste vi testa den direkt!

Låter bilden tala för sig själv!!


Träning ger färdighet

Evvans hoppträning idag gick sådär. Han är fortfarande väldigt spänd i ridhuset trots att han har varit där många gånger. Han ska kolla in alla andra hästar hela tiden och har noll koll på det han ska göra. När han väl slappnar av, vilket han gjorde efter en timme, så hoppar han fina, runda, luftiga språng. Mer träning alltså.....

2 dåliga bilder.....


Sista månaden

Nu har vi busat massor på barncafet. Lucas och Vincent är verkligen som bröderna bus tillsammans... Nu busar vi en stund till hemma hos Vincent innan vi äter mat och åker hem för att vila lite.

Idag är det första dagen i Februari. Inte bara ny månad men även den sista månaden jag är hemma innan jag börjar jobba och lämnar över till Thomas. Väldigt mycket blandade känslor. Visst ska det bli roligt att börja jobba men samtidigt så har det varit så mysigt att vara hemma med lilla stjärnan. Visst har vissa dagar varit jobbigare än andra men så är det. Sen så kryper inskolningen allt närmare och där är det ännu mer blandade känslor....


Tävling hos elfstrands.se

Är med och tävlar om fina priser hos elfstrands.se


Hoppträning

Ikväll ska jag titta på Evvan som ska hoppträna. Ska hjälpa Agge att lasta så att hon att hon slipper rida ner han till ridhuset i mörkret. Det blir att klä på sig varmt för fy vad kallt det är ute!!!


RSS 2.0