Snart helg igen

Då är denna veckan snart slut. Fredag imorgon vilket betyder lite mera pappa mys. Det har inte blivit mycket av det de senaste dagarna. Thomas har jobbat långa dagar. Än är han inte hemma, men om en stund är han nog det.

Idag var vi på föräldraträff. Lucas drog sitt party trick. Han somnade i princip så fort vi kom utanför dörren och vaknade inte förrens vi kom hem och innanför dörren. Han öppnade ögonen ett tag under träffen men stängde dem lika fort igen. Lite osocial tycker jag. Alla de andras bebisar var vakna åtminstone lite grann.

Det var roligt att träffa alla. Några av dem var med på föräldrautbildningen. Deras bebisar är 1 månad äldre än Lucas och det var roligt att höra att de fått in jättebra sovrutiner på sina små. Hoppet lever. Vi måste köpa babyvakt. Innan de kan vi inte lägga Lucas där uppe i sovrummet på kvällarna om inte vi går och lägger oss samtidigt. Idag har han varit duktig på att äta. Har ätit mycket och länge när han har ätit och inte somnat efter 10 minuter som det oftast har varit. Då har han istället ätit oftare än oftast. Men nu håller jag tummarna att han fortsätter äta såhär. Då blir det lättare att hitta sovrutiner också.

På lördag kommer Cami. Håller tummarna att allt klaffar nu. Agge ska besiktiga släpet imorgon så vi håller tummarna att det går igenom utan körförbud, Fast det borde det göra. Men det hade varit typiskt om det inte gör det.

Imorgon blir det fika med Eva-Marie och Annika och Elise. Sen håller vi helg. Det har varit en fullspäckad vecka så det ska bli skönt att ha en helg utan något inplanerat (förutom Cami då....)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0