Dåligt med uppdateringar

Har varit dålig på att uppdatera denna veckan. Har inte orkat och det har inte funnits nåt att skriva om. Snö och storm, kalla fötter och frusna händer. Kan det inte bli vår nu? Denna kylan har hållit i sig alldeles för länge. Masi börjar bli något rastlös på att inte göra annat än att gå i hagen.

Igår snöade det ännu mera och med en hård vin som låg rakt på stallet hade jag imorse en massa snö i stallet. Stora snödrivor på de mest opraktiska ställen, så klart där man ska gå med hästarna eller vägen till gödselstacken. Thomas skottade med grävmaskinen så det gick att ta sig till gödselhögen och ut från gårdsplanen.



Så här såg det ut i onsdags då det var full snöstorm.

Till och med Junior verkar ha fått nog. Helt överlycklig blir han när han märker att det är dags att gå in. Han ligger och sover så nära kaminen han bara kan. Antingen i stolen på fårskinnet eller på golvet precis vid kaminen.





Nu är det minus 14 grader ute och jag har precis kollat till hästarna en extra gång. Masi har fleece täcke under sitt vintertäcke då han inte kan hålla värmen lika bra som Peace, som klarar sig med vintertäcke.

Nu en varm dusch och soffläge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0