Blaaah!!

Fy vad hösten är tråkig...regn regn och regn. Hade varit bättre med snö. Jepp stoppa pressarna, ni läste rätt, Johanna vill ha snö... Trotsade tröttheten (förkylning??) och red en sväng på Masi. Var så illa tvungen eftersom hela helgen regnade bort. Han verkade vara sådär inspirerad. Men så fort vi svängde hem blev det en annan häst. Fullt ös medvetslös...och sen så började det naturligtvis regna. Vilket resulterade i att Masi blev riktigt sur, på riktigt.

har haft en minst sagt lugn dag på jobbet idag. 5 barn av 16....hann med lite extra planering, om man nu kan kalla det extra...och ringa några samtal. Många barn var hemma sjuka i feber. En skickade vi hem efter halva dagen med feber och en annan hann bara vara hos oss i några timmar innan han kräktes och fick åka hem. Eek eek eek!! Vill inte bli sjuk. Kände mig höngig och konstig i förmiddags men senare blev det bättre sen.

Imorgon blir det lite Halloween pyssel med barnen.

Men nu ska jag titta på Sveriges fulaste hem (nej vi är inte med!) och hoppas på att tv signalen inte försvinner nu igen när det regnar för det gjorde den innan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0