Hej hopp i glalopp

Usch vad denna helgen har gått fort, igen. Måndag i morgon igen. En vecka fullspäckad, tisdag personal möte på kvällen, hemma sent. Onsdag husvisning. Torsdag tandläkare. Men funderar på att boka om tandläkaren till en annan vecka. Och på fredag är det hovlsgare kl 5.

Idag red jag Masi. Det var mulet och blåsigt och kallt. Tur att jag i sista sekunden valde att slänga på gramantyglarna, för tjo vad det var roligt idag! Eller roligt och roligt. Masi var "rädd" för allt och försökte springa än hit än dit. Till slut var det bara att kasta in handduken då Masi bara blev piggare och piggare för varje minut. Borde det inte vara tvärtom?

Nu blir det inte mycket kraftfoder denna veckan i alla fall. Annars kan det bli svårt att få skor på han på fredag. Fast jag tvivlar på att det hjälper att plocka bort kraftfodret. Det kommer att bli skit väder hela veckan så det bli ingen ridning. Hade inte varit fel med ett hästsläp så man hade kunnat åka till ridhuset 5 minuter bort. Och Masi som inte gillar regn kommer väl att vara extra grinig hela veckan och speciellt på fredagen när hovis kommer. Det blir massor med morötter som mutor.

Kollar på hästjoppning på Svt24....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0