Rutiner

Det känns så skönt att vi fått lite rutiner på mat och sömn här hemma. Känns så mycket lättare och jag är mycket piggare. I natt vaknade han dock 2 ggr för att ha lite mat. Väldigt lite mat för han somnade väldigt fort. Han var tröttare än tröttast. Men kryss i taket, han sov vidare när jag lyfte över han i spjälsängen bägge gångerna. Halv 7 steg vi upp.

En liten powernap på morgonen mellan 8.15-9.00. Sen var han trött när han åt strax efter 11, men lyckades hålla han vaken så han åt lite mer. Sen ner i vagnen och på med kläderna. Sov 1 timme ute medans jag fixade i stallet. Och nu sover han fortfarande här inne, förhoppningsvis en stund till. Både i lördags och söndags sov han 3 timmar. det är mycket med tanke på att han sovit så korta stunder innan. Skönt, jag hinner med lite här hemma och vila lite jag med.

Sen är det mat och bus och han sover en lite stund till senare idag. Sen är det mat, bus och mys fram tills 9-10 ikväll innan det är dags att sova för natten.

Så ser våra rutiner ut just nu. Dock blir det lite annorlunda de dagar vi har något inplanerat, men förhoppingsvis kommer han inte av sig allt för mycket. Just nu funkar detta, sen får vi se när det behövs ändras lite. Och visst kommer det dagar så det inte kommer att bli så bra men det tar vi och så jobbar vi vidare...

Dop

Den 19 Mars ska Lucas döpas. Kyrkan är bokad och mamma har dopklänningen. Imorgon ska jag handla inbjudningskorten. Vi ska bara bjuda den närmsta familjen. Vi blir många nog. Kommer alla så bli vi 26 stycken. Har även bjudit Katarina. Jag har ju varit bjuden till hennes barns konfiramtioner och studentfester så det känns inte mer än rätt. Svärmor ska fixa smörgåstårtor och jag och mamma ska baka några tårtor.

Har hittat ursöta tårtor, tänk om man hade varit så händig att man hade kunnat slänga ihop en sån tårta...




v
Bildkälla


Bildkälla

Jippii!!

Inatt sov Lucas från 22.30 till 5.15!! Jag fick 6 timmars sammanhängande sömn! Inte illa. Plus 1 timme på soffan efter att vi steg upp!

Super natt

Oj vilken bra natt vi hade! Lucas åt vid halv 10 och somnade i vagnen här nere. När vi gick och lade oss så istället för att ta upp han från vagnen så lyfte vi upp hela ligginsatsen med han i och bar upp han i den. Lade hela insatsen i spjälsängen. Han märkte inget utan fortsatte sova som en liten prins. Trodde att han skulle vakna vid 2 och ha mat. Men han sov till halv 4. Åt i två omgångar. Somnade i min famn direkt efter matningen strax innan 5. Lade honom i insatsen i spjälsängen och hej hopp!! Han fortsatte sova. Jag låg dock vaken en timme eftersom jag trodde att han skulle vakna igen. Men icke. När jag vaknade var det ljust ute och klockan var tjugo i 8!! Tjohoo!

Helt otroligt!

Idag sov han 2 timmar ute mitt på dagen och fortsatte sova i ytterligare 1,5 timme när vi kom in. Sen sov han lite senare när vi körde och handla, då ca 1 timme. Nu hoppas jag att han håller sig vaken och belåten tills någon gång efter 9 så att vi kör samma rutin som igår.


Sparvungens skruttiga händer bara några timmar gammal....

Övrigt:
Ingen häst kom idag. Släpet och bilen gick inte igenom besiktningen och med de felen som de hade så förstår jag att Agge inte ville köra och hämta henne. Nu försöker vi hitta bil som kan dra släp. Släp kan vi alltid hyra så det är det minsta problemet. Men så typiskt. Känns som att hon aldrig kommer hem.

Masi har lyckats trampa av sig sin framsko...första tappskon på säkert 5 år. Men onödigt ändå tycker jag....

Snart helg igen

Då är denna veckan snart slut. Fredag imorgon vilket betyder lite mera pappa mys. Det har inte blivit mycket av det de senaste dagarna. Thomas har jobbat långa dagar. Än är han inte hemma, men om en stund är han nog det.

Idag var vi på föräldraträff. Lucas drog sitt party trick. Han somnade i princip så fort vi kom utanför dörren och vaknade inte förrens vi kom hem och innanför dörren. Han öppnade ögonen ett tag under träffen men stängde dem lika fort igen. Lite osocial tycker jag. Alla de andras bebisar var vakna åtminstone lite grann.

Det var roligt att träffa alla. Några av dem var med på föräldrautbildningen. Deras bebisar är 1 månad äldre än Lucas och det var roligt att höra att de fått in jättebra sovrutiner på sina små. Hoppet lever. Vi måste köpa babyvakt. Innan de kan vi inte lägga Lucas där uppe i sovrummet på kvällarna om inte vi går och lägger oss samtidigt. Idag har han varit duktig på att äta. Har ätit mycket och länge när han har ätit och inte somnat efter 10 minuter som det oftast har varit. Då har han istället ätit oftare än oftast. Men nu håller jag tummarna att han fortsätter äta såhär. Då blir det lättare att hitta sovrutiner också.

På lördag kommer Cami. Håller tummarna att allt klaffar nu. Agge ska besiktiga släpet imorgon så vi håller tummarna att det går igenom utan körförbud, Fast det borde det göra. Men det hade varit typiskt om det inte gör det.

Imorgon blir det fika med Eva-Marie och Annika och Elise. Sen håller vi helg. Det har varit en fullspäckad vecka så det ska bli skönt att ha en helg utan något inplanerat (förutom Cami då....)

Playdate

Då har Lucas haft sin första playdate med Elise!! Fast efter att ha vägrat sova på förmiddagen så sov han en stund innan de kom och fortsatte sedan sova hela tiden de var här. Elise däremot var vaken hela tiden...

Det var roligt att träffa Annika igen. Skönt att prata lite bebis med någon som har barn i samma ålder och byta erfarenheter.





De är nästan lika långa...



Fick fina pyjamasar i lite större storlek, perfekt!!



Idag kom ett paket från Danmark. En supertuff body av min kusin Johan och sambo Sofia!! Tack så mycket!1

Yes!

Han blevväldigt trött tillslut, vår lilla sparvunge. Han däckade halv 10. Medans jag nattade hästarna så bytte Thomas på han och sen gick de upp och lade sig. När jag kom upp så sov han som en stock. Flyttade över han till spjälsängen. Tänkte att nu vaknar han nog snart o vill han mat. Jag släckte tv:n halv 11 och funderade på om det var lönt att somna, han vaknar nog snart. Men somna gjorde jag. Först vid 2 tiden ville han ha mat. Sen somnade han igen så jag lade över han i spjälsängen och höll tummarna. Jippii han somnade!! Fast jag låg och väntade på att han skulle vakna. Men det gjorde han inte. Först kl 5 började han stöka, så då fick han komma över i vår säng och så sov vi till kl 6...

Det känns som om detta var mer tur än skicklighet. Han var astrött igår.

Idag kommer Annika och Elise hir och fikar! Lucas första date!

Piggelin...eller nåt sånt

Lilleman har en vaken dag idag. Han har bara powernappat, totalt har han väl sovit 3 -4 timmar sedan kl 7 imorse, och det delat på 4 gånger. Normalt?? Igår sov han iof nästan hela dagen. Han är trött nu. Ligger hos Thomas, men tro inte att han ska sova. Icke. Hoppas han sover inatt, annars blir jag lite orolig...

Snart ny häst

Snart kommer Cami hem till mig. Längtar. Ska bli så roligt att ha henne. Kanske, kanske blir det en Briar-bebis om några år. Har alltid velat ha en Briar avkomma. Är lite svag för han :) Har ridit några avkommor efter han och de har alla haft väldigt bra ridbarhet.



Hade gärna tagit hennes senaste föl också. Han var så fin och lika mysig som sin mamma...


Sötaste bebisen ska handla med mamma.

mms_img19466 (MMS)

Sötaste bebisen ska handla med mamma.


Helt ok

Natten har vart helt ok. En nattmatning strax innan 4. Lade ner en trött sparvunge i vår säng. Efter lite mys gick jag på toa och när jag kom tillbaka så sov han. Skönt. Just nu känns det som att  det kvittar var han sover, bara han sover om nätterna. Han kan ju sova i spjälsängen, han sover ju där halva natten.

Idag kommer farmor på fika, sen ska vi skriva på papper om faderskapet och ikväll kommer Marie hit en liten stund medan Alex spelar boll.

Vår lilla knubbis

Vad tänkte jag på när jag skrev och undrade om han gått över 3500 gr?? Han vägde ju 3480 gr förra gången...

Nu väger han 3890 gr...vår lilla knubbis. Bvc sköterskan uttryckte sig så här: Oj, det var inte illa. Hon tyckte inte heller att det var så konstigt om han har lite ont i magen, för han får nog i sig rätt mycket mjölk. Mammas mjölk är dunder mjölk!!

Lucas 4 veckor

Igår blev Lucas 4 veckor. Tiden går fort! Han har blivit stor kille!



Idag är det vägning på BVC igen. Undrar om han har kommit upp i 3500 gr? Jag tycker att han börjar bli tung, om man jämför med när han föddes, då var han så liten och lätt.

För övrigt så är alla graviditets kilon borta nu! Känns bra. Trodde aldrig att det skulle gå så fort, men jag klagar inte. Går gärna ner ännu mer, har ju lite att ta på om man säger så. Amning och promenader is the shit tydligen!

Årets första ridtur

mms_img19465 (MMS)

Årets första ridtur


Visst kan han

Inatt var en halvbra natt. Lucas vaknade vid 3 och ville äta. Sen lade jag han ner i vår säng för att vänta och se om han skulle göra nr 2, det lät som att det var nåt på G. Där somnade han och det gjorde jag med. Vaknade halv 5 och tänkte flytta över han till sin egen säng. Tog hans täcke och skulle värma det lite först så att det inte var för svalt. Nästa gång jag vaknade var kl 6 och då låg där en lite kille och tittade på mig med sina stora ögon.

Summan av det hela. Han kan sova, om han vill, trots att han sov hela kvällen. Dock blev det inget blöjbyte i natt. Kanske byta blöja före matningen och hoppas på att han inte gör nr 2 efter maten.

Jag känner mig hyfsat pigg trots att sömnen är bristande. Vi somnade på soffan och sov över en timme igår kväll.

Idag vill jag rida!!

Nej, nej, nej

Inte heller i natt lyckades vi med att få Lucas till att somna om smidigt. 2 timmar och 4 amningar senare när klockan var halv 6 gick vi upp. Thomas skulle ju ändå stiga upp då. Lucas somnade i vagnen hur snabbt som helst och jag somnade på soffan. Jag vet inte vad jag ska göra för att han ska somna om på nätterna. Frustrerande....

Ny natt, nya förhoppningar

Snart läggdags. Lucas har varit vaken sedan halv 5. Ätit, varit otålig, suttit i babysitter och badat. Nu däckade han precis så han kommer att sova en timme innan det är dags för ny blöja och mat. Hoppas att han kanske är tröttare i natt och somnar om fortare nu när han varit vaken ikväll. Det har han inte varit de andra kvällarna. Eller kanske har jag för höga krav som vill att han ska somna om och sova vidare i egen säng?? Han kanske behöver värme och närhet, precis som vi?? Vi får väl se hur det går...

Igår köpte jag "knoppar" till benen på spjälsängen så att man kan vagga den lite. Om han bara är lite trött så kommer det att funger bra, men det var han inte i natt.

Däckad sparvunge

mms_img45344 (MMS)

Däckad sparvunge


Längtar

Nu är jag sugen på att rida. Solen skiner och det är runt 0 grader. Hade suttit fint med en skrittrunda nu. Får se hur vädret är i helgen. Kanske tar jag en liten pytte skrittrunda på Masse-man. Har ju inte ridit sedan september eller nåt sånt.

Nästa helg kommer förhoppningsvis Cami hem! Nu håller jag tummarna hårt att det inte kommer mera snö och ställer till det. Ska blir roligt att få hem henne. Ska också bli skönt att lämna tillbaka Fiona. Hon har varit helt okomplicerad att ha och göra med men det är alltid skönare att bara ha egna hästar. Hoppas att Masi kommer att gilla Cami.

Fiona visade ju tydliga tecken på att det är dags att flytta hem igen då de rymde igår och gick hem till Birgitta. Fiona visste mycket väl var hon bor och Masi är ju inte den smartaste varelsen på denna jord så han hängde väl bara på. De fick i alla fall motion igår. Först gick de hela vägen bort, är väl 1,5 km och sedan promenerade vi hem med dem på kvällen. Vi fick också motion...

Ska se om jag hinner ta mig an deras vildvuxna manar i eftermiddag/kväll. Beror på vilket humör Lucas är på. Han har sovit mycket idag så han lär vara vaken senare. Nu däckade han i Babysittern. Igår var det magknip som spökade en stund och sen däckade han och sov tills det var dags att gå och lägga sig. Han sov sen bra till klockan var strax efter 2 och matdags. Sen vill han inte somna om, han verkade inte vara trött alls. Prövade allt. Lite mera mat. Ligga i min famn. Ligga på mitt bröst. Ligga i spjälsängen och vagga den. Men icke. Tillslut la jag han hos Thomas och då somnade han efter en liten stund. Då var klockan halv 5. Vågade inte flytta över han i spjälsängen, då hade han säkert vaknat. Så han sov i vår säng tills klockan var strax efter 7. Då var det dags för mera mat. Det bästa är om han är vaken på kvällarna. Då sover han allra bäst på natten.

Hästar på rymmen

Mina hästar har rymt....Skulle ge dem lunch. Inga hästar i hagen...Snacka om panik känsla. Såg att  de gått igenom staketet. Sprang runt för att kolla om de gått ut på fältet men jag kunde inte se dem. Lucas låg inne o sov. Sprang in för att ringa Thomas o be han köra hem fort. Då kom Birgitta som ägen Fiona. De hade gått hem till henne...Så nu står de inne i varsin box tills hennes dotter kommer hem, då skulle de komma hit med dem...

Tur att de inte sprang ner på stora vägen....

SUCK!

Premiär för babysitter

Idag var det premiär för babysittern. Det gick bra och han satt där nöjd och belåten en lång stund och kollade läget.



Han ser inte helt nöjd ut här men när jag vände på babysitter så att han satt vänd mot TV:n så var det sirekt mycket roligare!!

Smygfotad

Lade över lite bilder på datorn och upptäckte att jag visst blivit smygfotad...


Vilodag

Sparvungen verkar ta en vilodag idag. Han sover, åt för en stund sedan och däckade mitt i maten som vanligt. Dock brukar han vakna till efter en stund och äta mera men inte nu. Han total däckade. Han har sovit större delen av eftermiddagen också. Tror han behöver sova, han har varit mycket vaken denna veckan. Hoppas bara att han inte tänker röja runt hela natten istället. Jag vill gärna sova lite :)

Det är inte bara Lucas som sover...Thomas sover gott han med. Och Junior. Alla mina pojkar sover...

Stora killen

Idag var det dags för vägning och mätning på BVC. Nu väger vår lilla sparvunge 3440 gr och är 54 cm lång. Nu börjar det bli dags att byta bort kläderna i storlek 50 och plocka fram storlek 56 istället. Lilla gubben som växer så fort. Snart är han inte så liten mera :(

Idag verkar vara en myckat bättre dag. Efter morgonmatningen som var redan kl 5.30 och 6.30 så somnade han vid 7 tiden vilket betydde att även jag kunde sova en timme. Skönt. Vaknade halv 9 och då sov han fortfarande. Bara att packa ner lilla knytet och gå ut för att släppa ut hästarna. Lucas sov hela tiden så jag kunde mocka helt ostört. Nu har han varit vaken 3 timmar men är nöjd och belåten. Tror att vi ska ta en lite promenad här hemma lite senare.

Gnällfis

Idag har Lucas ingen bra dag. Har varit gnällig hela dagen. Det enda som har varit bra är mat och sova i mammas famn. Men så fort jag lagt honom i vagnen eller soffan så har han börjat gnälla, även om han sovit en längre stund i min famn först. Men så fort vi kom ut i bilen för att köra en sväng till stan så somnade han. Gick en promenad med Junior innan jag handlade lite på Coop. Blöjor och babyolja. Inte roligare än så. Han sov hela tiden och sover än trots att vi kom hem för en halv timme sedan. Men jag gissar på att han vaknar snart. Matdags igen. Hoppas att han är på bättre humör resten av dagen.

Mysigt i mammas famn

mms_img44609 (MMS)

Mysigt i mammas famn


Huvudvärk

Har haft huvudvärk sedan igår eftermiddag. Alvedon hjälper inte. Jobbigt. Tur att sparvungen är snäll bebis. Han äter och är på bra humör. Han sov bra hela natten. Vaknade halv 3 för lite mat och somnade faktiskt i sin egen säng. sen sov vi till halv 7 då det var dags för påfyllning och så steg vi upp.

Ska köra en sväng till Ystad snart. Ska handla lite, frukt bland annat, det klarar jag mig inte utan.

Förlossningsberättelse

Har funderat på om jag ska skriva en förlossningsberättelse eller inte. Men nu 2 veckor efter förlossningen så känns det som att det är dags, innan jag glömmer alltför mycket. Här kommer årets längst inlägg!

Allt började tisdagen 21 December. Vaknade på natten med förvärkar som kom var 10 minut. Thomas stannade hemma eftersom vi inte visste vad som skulle hända och när. Men redan framåt förmiddagen så avtog förvärkarna. Men natten till den 22 Decemeber kom de tillbaka igen, 10 minuters mellanrum även denna gången. De höll i sig hela dagen till och från.

På kvällen ringde jag förlossningen, dels för att jag inte visste om det var förvärkar eller om det var riktiga värkar och dels för att jag var ganska trött efter 2 vakna nätter. De tyckte att om vi ville så kunde vi komma in för en koll. Vi körde in och fick ligga med CTG. De registrerade en pigg bebis och mycket små värkar. Jag fick med mig en liten påse med piller som skulle hjälpa mig sova. Tyvärr så gjorde de inte så mycket nytta. Vaknade ändå till och från hela natten.

23 december var vi i Ystad och köpte de sista julklapparna. Nu började det göra mera ont och jag var tvungen att andas igenom värkarna. Kvällen kom och jag insåg att någon sömn kommer det inte att bli i natt heller. Värkarna kom fortfarande med ca 10 minuters mellanrum men jag kunde inte sitta eller ligga ner för det gjorde sjukligt ont i korsryggen. Jag var tvungen att gå eller stå hela tiden.

24 December, julafton. En snöstorm hade dragit in på kvällen innan och vi var mer eller mindre innesnöade. Jag försökte hålla mig lugn smatidigt som jag insåg att vi måste åka till förlossningen snart. Ont gjorde det och smärtstillande skulle jag ha. Nu i efterhand så vet jag inte hur men jag lyckades i alla fall ta ut hästarna och göra i ordning i stallet. Vid 10 kom traktorn som plogar vår väg äntligen. Dock hade en bil fastnat på vägen och blockerade den delvis. Men det var inget som skulle hindra oss. Thomas var ute och pratade med han som lörde traktorn och berättade att vi skulle till BB. Han skottade upp en väg runt bilen delvis ut på grannens fält.

Ringde mamma och bad dem hämta Junior. De var ju också lite innesnöade så de fick skotta ut bilen. De kom aldrig ända hem med bilen igen utan fick gå en bra bit för vägen hade blåst igen. Junior fick i alla fall fira jul med mamm, pappa och syster. Katarina och Linda informerades om läget och att det kanske behövdes hjälp med hästarna.

Väl inne på förlossningen så fick jag igen ligga med CTG. Dock registrerades bara ytterst små värkar. Jag kunde fortfarande inte ligga ner utan fick stå upp hela tiden. Jag var öppen 3-4 cm. De frågade om vi ville bli inskrivna eller åka hem igen. Med tanke på vädret så valde vi att stanna kvar. Vi trodde i detta läget att det skulle gå lite snabbare än vad det tillslut gjorde. Jag ville ha smärtstillande men det skulle dröja 12 timmar innan jag fick nåt.

Under dagen så togs det flera CTG kurvor men de registrade inga ordentliga värkar. Jag kände ingenting i magen utan alla mina värkar satt i ryggen hela tiden. På kvällen var jag trött. Nattpersonalen kom och fick en helt underbar barnmorska som direkt tyckte att jag skulle ta ett varmt bad. Aldrig någonsin har ett varmt bad varit så lockande. Jag hade ju stått upp hela natten och dagen. Fötterna gjorde ont och ryggen ska vi inte ens prata om. Låg i badet i ett par timmar. Det var lätt det bästa jag gjort på länge. Äntligen kunde jag slappna av lite och slumrade till lite.

Efter badet var klockan strax efter midnatt och vi jublade lite tyst. Det blev ingen julaftonsbebis! Jag var fortfarande bara öppen 3-4 cm och det kändes lite jobbigt att det inte hänt nåt mer. Jag fick en morfinspruta för att kunna sova. Den sprutan var inte helt fel. Den tog inte bort allt det onda men jag sov till och från hela natten. Hade även en varm vetekudde på korsryggen.

25 december. På morgonen hade jag nästan inga värkar alls. Vi gick ut på förmiddagen. Handlade mat åt Thomas. Under sena eftermiddagen började värkarna komma tillbaka. Och det gjorde mer och mer ont. På kvällen behövde jag ha smärtlindring. Prövade akupunktur och lustgas. Inget hjälpte som jag ville. Av lustgasen blev jag bara yr.



Läkaren kom och de skulle försöka ta hål på hinnorna men det gick inte. Lucas låg för högt upp så de kom inte åt ordentligt. När nattpersonalen kom så tyckte de att jag skulle bada igen. Innan badet lyckades de övertala mig till att pröva sterila kvaddlar. Det gör jag aldrig mer. dels gjorde det så jäkla ont när de sprutade in det under huden och så hjälpte det knappt alls.

Låg i badet någon timme. Hade väldigt ont och kommer ihåg att jag bad om epidural men de ville inte ge mig den eftersom de var rädda att det skulle stanna av värkarbetet igen. Efter badet kommer jag inte ihåg allt som hände. Thomas har fyllt i mina minnesluckor och så har jag läst förlossningsjournalen. Jag var öppen 8 cm. De kopplade på CTG:n igen men de kunde fortfarande inte registrera värkarna. De satte skalpelektroder på Lucas för att få bättre koll på hjärtljuden. De satte 3 stycken men alla lossnade. Han ville inte alls vara med på den leken. Tillslut fick jag även dropp för jag fick inga krystvärkar. Prövade att stå upp och att sitta på en pall men tillslut var det bästa att ligga ner. Jag trodde att detta går inte och jag bad dem hela tiden att hjäpa mig. Tydligen så tillkallades läkaren och de hade en sugklocka redo men då jävlar tog jag i. Thomas sa att jag blev alldeles tomatröd i hela huvudet.

03.35 föddes vår lilla sparvunge. Lång och smal och perfekt på alla vis. Värt varenda sekund av allt det onda och jobbiga.



Vardagen börjar

Nu börjar vardagen. Thomas har kört till jobbet och jag är hemma med sparvungen. Känns konstigt. Vi har varit hemma tillsammans i 3 veckor, 2 veckor med Lucas. Nu ska jag underhålla oss här hemma vecka ut och vecka in. Det ska nog gå bra. Tänkte besöka jobbet denna veckan så jag får vara lite social i alla fall. Tyvärr lär det inte bli många promenader med tanke på hur halt det är ute nu när det har töat.

Natten var hyfsad. Men efter nattmatningen så har han svårt att komma till ro i sin egen säng. Han somnar i famnen men så fort jag lägger över han i sin egen säng så blir han orolig och tillslut så vaknar han. Så han fick sova hos mig fram till kl 5 för då var det dags för påfyllning igen. Nu sussar han sött igen efter ytterligare en matning. Inte konstigt att han växer och lägger på sig med tanke på hur mycket han äter!


Kusiner

mms_img68738 (MMS)

Kusiner


2 bra nätter

Nu har vi fått 2 bra nätter på rad. Igår var Lucas vaken 4-5 timmar på kvällen, han låg hos oss i soffan och var helnöjd. När vi gick o lade oss så var det egentligen dags för mat men han sov så hårt att det var omöjligt att väcka han. Så vi lät han sova och tänkte att han vaknar nog snart när han är hungrig. Men icke, klockan blev halv 4 innan han blev hungrig. Han hade i och för sig ätit kl 16, 18 och 19 igår så jag gissar att han var mätt! Efter matningen ville han inte riktigt komma till ro i sin egen säng så han fick ligga hos oss och då tog det 2 minuter så sov han. Klockan halv 7 tyckte han att det var dags för lite mera mat.

Så nu känner jag mig hyffsat pigg. Hoppas att detta håller i sig...

Första promenaden

mms_img40823 (MMS)

Första promenaden


Liten sparvunge i egen säng

Inatt sov Lucas i sin egen säng för första gången. Vi ställde den intill min sida av sängen. Han är så liten och sängen ser jättestor ut. Han sov gott fram till nattmatningen (det gjorde jag med) sen var han stökig och ville inte komma till ro riktigt. Det blev en hel del nappinstoppningar fram tills att klockan var 6.30 och det var dags för mera mat. Men det var skönt att kunna bre sig i sängen igen. Hoppas att han sover lite bättre inatt. Han har varit så duktig med att sova på nätterna trots att han är så liten.


Fridfull

Oj så trött man kan bli av att äta...


RSS 2.0