Examensarbete, mordisk och vardagsliv

Denna veckan har vi ägnat åt att förbättrat grunden till vårt examensarbete. Nästa vecka är det dags för intervjuer. Det går framåt kan man väl säga. Det är tur att jag och Malin känner varandra så väl. Annars tror jag inte att jag skulle klara av att skriva detta arbete. Vi vet ju hur vi fungerar och hur vi jobbar. Vi jobbar effektivt. Vi har fått ihop en hel del och har passat på att skicka det till vår handledare mest så att han kan få se om vi håller oss inom ramarna för vårt arbete.

Har hunnit med en ridtur på Mase mannen idag med. Han var lite trög i början men sen jävlar vaknade han upp ur sin lilla dvala. Då var det fart i den gamle mannen. Helt plötsligt hade han glömt att skritt faktist är en gångart som han kan. Nej, nu var det bara trav eller galopp som stod på herrens önskelista. Vi hade lite kommunikation problem på vägen hem, Men vi kom hem. Han lyckades alltså inte tappa bort sin ryttare denna gången heller. Men jag undrar vem som var svettigast av oss två. Hmm, jag tror att det var dött lopp idag, vi var nog lika blöta båda två.

Imorgon måste jag nog ta och sparka igång tvättmaskinen igen. Och så måste jag köpa en present till Alex som fyller 5 år på söndag. Han ville tydligen ha en knall pistol. Ska väl kunna hitta en sån, hoppas jag iaf. Måste nog kanske damsuga lite oxå. Fast det gjorde jag idag...

Till min mordiska sida då...I dag hade jag tagit ut soporna  och satt i en ny påse. Då ser jag något som växker min uppmärksamhet. Jag börjar ana ugglor i mossen. Jepp, de små möss helvetena har tydligen flyttat upp en våning och bosatt sig någonstans under vasken. Men ack inte så länge till. Jag hoppade in i bilen och körde till Jem och Fix. Kom hem med två musfällor som jag nu modigt med alla fingrar i behåll har riggat dem o nu ligger de under vasken och väntar...bara väntar...ännu har de inte lyckats producerat någon död mus...men vänta bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0