Fredag once again

Så var det Fredag igen. Var det inte fredag nyss? Med denna takten kommer det att vara jul innan man har hunnit reagera. Men jag klagar inte. Jag gillar fredagar. För då är det helg. Idag har jag stängning så jag jobbar 10-18. Lite skönt med en sovmorgon var fjärde fredag. Men lite jobbigt att jobba till 18 på fredagar. Men sen är det helg på riktigt.

Var riktigt trött igår. Efter ridningm duschning och mat så däckade jag på soffan. Klockan var inte ens 9 när jag somnade. Släpade mig vidare till sängen vid halv elva. Hade tänkt stiga upp halv 8 men vaknade redan halv 7 och nu känns det som att jag har sovit för länge. Men lite skönt var det i alla fall att stiga upp och märka att det inte var beckmörkt ute.

Nu ska jag ta en skön promenad med JR. Sol och höstluft och det har inte börjat storma ännu. Men det dröjer väl inte länge innan det börjar blåsa.

I dag ska vi (jag har bestämt) lägga klart golvet. Och i helgen ska vi bygga garderoben samt handla listerna till sovrummet. Hoppas att jag ska hinna måla garderoben också och sen är det bara att möblera. Jaja, vårt nya fönster kommer tydligen först vecka 46, men så länge tänker jag inte bo i verdagsrummet.

Ska in till Ystad i morgon och köpa lamporna som jag hittade på Ohlssons bazaar. De ska stå på sängborden. Ska ta bilder både på lamporna och på golvet och lägga ut här sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0