Förkyld...igen

Japp, då var det dags för förkylning nummer 3 på 2,5 månad plus en ögoninflammation. Suck och pust. När ska detta sluta. Nyser och snörvlar i kapp med barnen. E så trött att jag skulle kunna somna nu och stiga upp i morgon bitti. Men det är väl ingen bra idé precis. Ska strax köra in och hämta pizza. Gott!

Sen så måste jag hinna borsta hästarna också innan klockan blir 9, för då är det semifinal nummer 2 i eurovisionen. Finland gick ju vidare i den första semin så frågan om man orkar kolla i kväll. Men det måste man väl. Måste se alla urdåliga bidrag. Pinsamt värre.

Vad ska man hitta på med i helgen då? Thomas jobbar på lördag så jag sitter här ensam. Kanske köra och storhandla? Så sliper man handla i veckan när man jobbar. Annars blir det väl en helt vanlig helg. Ja just det, vi ska hjälpa vår granne igen på söndag. Då ska mjölkkossorna ut på bete. Eller bete och bete, de ska ut men de är ju inne om nätterna. De ska bara ut genom stalldörren och sen e hagen utanför stallet men tydligen är de så pass labila att de springer in igen. Man skulle ju tycka att efter att ha stått inne i så många månader så skulle de vara överlyckliga att få komma ut. Tydlige slår det lite slint i huvvet på dem. Det är bättre med hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0