Allt man borde ha gjort

Känns som att sakerna här hemma börjar hopa sig. Känns inte som att jag hinner med allt som ska göras. Fast det är inte riktigt sant. När jag börjar tänka efter så har jag inte så mycket som ska göras. Borde tvätta men det är inget akut så det kan nog vänta till helgen. Hoppas på bra väder så att jag kan hänga ut tvätten. Plockade undan i köket i går kväll så där ser faktiskt fint ut. Ska bara ut med soporna och komposten innan det blir mörkt. 

Tänkte att jag skulle ha ridit en sväng på bägge hästarna i kväll. Marie kommer i morgon och rider Melissa så jag tänkte att jag skulle tömma dem på lite energi. Satte mig vid datorn och skulle kolla mail och läsa nyheterna. Slutade med att jag somnade på soffan och vaknade en timme senare i full panik. Visste inte var jag var ovh när jag visste det så trodde jag att jag hade försovit mig. Usch, det är inte roligt att vakna så. Händer alltid då och då när jag somnar på soffan. Men det var så skönt att sova en stund. Behövde det. Sov till klockan 7 i morse men det blev  lite för sent innan jag kom i säng igår så jag kände mig inte helt utvilad. Ska bli skönt med tre lediga dagar. Och ännu skönare att veta att nu kan man med gott samvete sova lite längre om man vill utan att känns sig urusel eftersom hästarna vill ut.

Hästarna verkar ha full koll på att det är sommar och att man då faktiskt ska vara ute om nätterna. Inte en kväll ha de stått uppe vid grinden och sett förvirrade ut. Däremot är Melissa väldigt snackig när man kommer ut på morgonen. De ser så lugna och harmoniska ut där de går i sin hage och äter gräs. Och det är så fint att se dem vila brevid varandra i gräset i solen. Det är så det ska vara när det är sommar.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på tv. Kommer inget bra på tv alls. Väntar på att Thomas ska komma hem. Han jobbar sent idag med. Tycker inte om att han jobbar så sent. Kan inte gå och lägga mig innan han har kommit hem och har ingen ro i kroppen utan springer omkring och vet inte vad jag ska göra.

Bara en arbetsdag kvar denna veckan. Ska handla inför midsommaraftonen i morgon. Får väl trängas med alla andra. Hoppas att det inte är helt tomt i butiken när jag kommer dit. På fredag får jag väl ut och plocka en massa blommor. Vi ska ha en liten midsommarstång i år. Det var länge sedan jag har firat midsommar med en riktig midsommar stång. Tror att vi hade det någon gång när jag var mindre om jag inte minns helt fel. Får kolla med mamma, hon har koll på allt sånt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0